Семинар „Трансгенерационна травма“

26.10.2018 | Алесандра Кавали

Уважаеми колеги,

семинарът на Алесандра Кавали

 
„Трансгенерационна травма“

ще се проведе в:
Петък (26.10) 17:30 – 20:00 ч.
Събота (27.10) 9:30 – 16:30 ч. (с обедна почивка)
(общо 10 уч.ч., линк към календара на БОАП)

Участниците в семинара  могат да донесат винетки на свои случаи, свързани с темата.
Молим да потвърдите своето присъствие до 20.10 включително, за да се предвиди удобна зала за провеждането на семинара спрямо броя присъстващи.

Визитка: Алесандра Кавали (Alessandra Cavalli) (PhD) е юнгиански аналитик, специализирала е работа с деца и възрастни към Обществото по аналитична психология, Великобритания. Има индивидуална практика и преподава в Тавистокската клиника и в Британската асоциация по психотерапия в Лондон. Автор на множество статии в Списанието по аналитична психология (Journal of Analytical Psychology). С опит като супервизор на терапевтична работа с деца в Мексико и Русия.

Заплащане:
– по банков път – таксата за членове, платили членския си внос (и студенти, платили административна такса) е 35 лв. За всички останали, таксата е 40 лв.
 
– на място – таксата за членове, платили членския си внос (административна такса) е 40 лв., за останалите – 45 лв.
 
Заплащането се извършва по сметката на Българско общество по аналитична психология „Карл Густав Юнг” (БОАП „К. Г. Юнг”): Райфайзен БАНК, IBAN – BG 55 RZBB 91 55 10 68 00 03 16, BIC – RZ BBBGSF . Молим, вписвайте имената си и основанието за внасяне на сумата и носете вносната бележка на място.