Александра Найденова

Юнгиански ориентиран психотерапевт.

Александра е завършила Психология към Нов Български Университет, специализирала е в областта на сравнителното религиознание и митология, както и в областта на управлението и развитието на човешкия потенциал.

През 2008г. завършва сертификационна програма за писане и управление на европейски проекти към Американския университет, България.

През 2001г. започва да посещава уъркшопове в рамките на международен проект за културен обмен към Българско общество по аналитична психология К.Г.Юнг (Bulgarian Development Group, IAAP ) и институт „К.Г. Юнг” – Цюрих. Този проект бележи началото на специализацията ѝ в областта на дълбинната психотерапия към International Association of Analytical Psychology /IAAP/ и Foundation of Analytical Psychology in Eastern Europe, чрез БОАП К.Г.Юнг.

Александра е член на: Българско общество по аналитична психология К.Г.Юнг. – от 2000 година до сега, Дружеството на Психолозите в България (ДПБ), рег. номер: BG-RP 0424 – от 2005 година до сега и други организации.

Александра е създател и управител на „Аликорн-Консулт“ЕООД (www.alicorn-consult.com), като психотерапевтичната ѝ практика се съсредоточена основно в град Бургас.

За контакт:

0898 508 195 | alexandra.naydenova@alicorn-consult.com