За новия сайт

7 януари 2014 | Ирина Герджикова

Направихме новия сайт, за да отговаря в по-голяма степен на нуждите на обучаващите се, терапевтите и членовете на БОАП „К. Г.  Юнг“. Запазихме познатия дизайн, подредихме съществуващата информация и обогатихме сайта с нови рубрики и възможности за комуникация.

В Блога очакваме всички, които имат желание, да публикуват от свое име материали на юнгиански теми, при това без необходимост от редакция. Не е необходимо материалите да имат стойност и ниво на научни публикации. Тук е подходящо място за публикуване на есетата на обучаващите се, които желаят това, както и подходящ терен за споделяне и обмяна на опит между терапевтите, място за споделяне на информация за различни родни и международни събития. Всеки материал може да стане повод за дискусии, чрез възможността да бъде коментиран свободно от всички желаещи.

В новия форум ще можем да обсъждаме всякакви теми, които ни вълнуват в затворен или публичен кръг 🙂

Целият сайт е направен на платформа, която позволява бързо и лесно обновяване и редактиране на съдържанието. Това ще ни даде възможност да поддържаме актуална информацията и да дадем повече живот на сайта.

Планираме и споделена грижа за съдържанието на сайта, така че няколко души да се грижат за  информацията в различните рубрики.

Всички мнения и препоръки и материали за новия сайт са добре дошли в коментар към тази статия и на личния ми електронен адрес. Лесно ще го намерите 🙂

Ирина (със съдействието на Ина)