VII Национална конференция по аналитична психология, „ПСИХИЧНИ СВЕТОВЕ – АНАЛИТИЧНИ ОТРАЖЕНИЯ“

15.10.21

ПОКАНА

за

VII Национална конференция по аналитична психология,

ПСИХИЧНИ СВЕТОВЕ – АНАЛИТИЧНИ ОТРАЖЕНИЯ “,

която ще се състои на 15, 16 и 17.10.2021 г.

онлайн

ПРОГРАМА-VII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО АНАЛИТИЧНА ПСИХОЛОГИЯ

АНОТАЦИИ И ВИЗИТКИ

Конференцията е организирана

от Българско общество по аналитична психология „К.Г.Юнг“

Основна цел на Националната конференция е да насърчи развитието и популяризирането на аналитичната психология в България чрез обмен на опит и добри професионални практики.

Ще бъдат връчени националните награди за принос в създаването на Българска школа и обучението на Юнгиански ориентирани психотерапевти.

С традиционен ритуал ще бъдат официално приветствани и въведени в Обществото новоприетите в Обучителната програма студенти.

Каним всички професионалисти, изследователи, практикуващи психотерапевти, аналитици и студенти, които имат желание  и интерес към аналитичната психология за вземат участие.

Може да подавате своите заявки за участие ТУК.

Плащанията се извършват по сметката на Българско общество по аналитична психология „Карл Густав Юнг” (БОАП „К. Г. Юнг”):

Райфайзен БАНК, IBAN –BG 55 RZBB 91 55 10 68 00 03 16, BIC – RZBBBGSF

Моля, вписвайте имената си и основанието за внасяне на сумата.

Заявката се счита за окончателно валидна след като по нея е извършено плащането. Таксата за участие в конференцията е 50 лв.

Линк за достъп ще Ви бъде изпратен след изпращане на копие от платежното нареждане на адрес: bs.c.g.jung@gmail.com.  Моля регистрирайте се и изпратете копието най-късно до 12 октомври 2021 г.

От УС на БОАП „К.Г.Юнг“